Foyer Renovation

After many hours of hard work over the summer, our foyer has been completely renovated.

No more horrible cramped, dark, cluttered storage area.  We have welcomed in a bright, open, cheerful, greatly enlarged space to work and play in.

Each GAP child now has their own personalised area to store their personal items; Pfadfinder have more room to do woodwork and other projects; Spiel und Spass parents have more room for prams.

Many thanks to the parents and scouts who put so much time into the renovation, designing, demolishing, sorting, purchasing, cleaning, painting, tiling, fixing, woodworking, and much more.   We are so fortunate to have such a dedicated and amazing community who can pull together to create something terrific for us all to use.

After the first stage of the demolition


Nearly ready for action (view of the north end)

First day of school in 2018 (view of the south end). Note the cute washing line on the far wall, for lost and found items!